Take Away

Take away

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor diverse Take Away gerechten.

    • Lunchbox: Iedere dag te bestellen vanaf 11.00 uur 's ochtends.
    • Snacks: Iedere dag te bestellen vanaf 11.00 uur 's ochtends
    • In samenwerking met onze vleesleverancier en onze wijnleverancier bieden wij u ook de mogelijkheid om BBQ-pakketten en wijnen voor thuis te bestellen. De BBQ-pakketten dienen minimaal 1 dag van te voren te worden besteld. Als u voor zondag een BBQ-pakket wenst verzoeken wij u deze uiterlijk vrijdag te bestellen.
    • Wilt u een van onze soepen of sauzen voor thuis bestellen? Dat kan ook. U hoeft de soep en/of saus alleen thuis nog even op te warmen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Hieronder treft u de verschillende folders aan. Klik op de afbeelding om de folder te bekijken. U maakt uw keuze en belt ons om uw bestelling door te geven. U kunt ons bereiken op 0182 - 39 23 64. (Bestellen kan alleen telefonisch.) U komt op het afgesproken tijdstip naar 't Wapen. U betaalt uw bestelling contant of met pin. U ontvangt uw bestelling en kunt thuis lekker gaan genieten van uw bestelling.

Wij volgen de richtlijnen van RIVM en verzoeken u om onze instructies ter plekke op te volgen en 1,5 meter afstand te houden.

Lunchbox

 

Snacks

 

Soep & saus

 

BBQ-pakketten

 

Wijnen