Varen

Zelf varen

Dat is mogelijk

De Reeuwijkse flora en fauna is in één woord schitterend en het is hier heerlijk ontspannen! ’t Wapen biedt u de mogelijkheid om dit unieke gebied per boot te verkennen, want sinds een aantal jaren verhuren wij eenvoudig bedienbare, zeer stabiele fluisterboten. Deze milieuvriendelijke 8-persoonsboten glijden geruisloos door het water, waardoor u naar hartenlust kunt genieten van de schitterende natuur. In totaal zijn er 12 fluisterboten te huur. Dus ook met een grotere groep kunt u bij ons terecht.

Foto: Fluisterboten Bistro 't Wapen van Reeuwijk
Foto: fluisterboten Bistro 't Wapen van Reeuwijk

Vergeet de picknickmand niet!

Laat ons een goed gevulde picknickmand verzorgen, gooi het anker uit of spreek met anderen af bij één van de picknickplaatsen in het gebied, koop een ijsje onderweg en u heeft gegarandeerd een geweldige dag! Voor meer informatie over de picknickmand klikt u hier .

Foto: Boten Bistro 't Wapen van Reeuwijk

Tarieven

De fluisterboten zijn te huur vanaf 11.00 uur tot 20.00 uur.

2 uur varen €   60,00 per boot
4 uur varen €   95,00 per boot
8 uur varen € 145,00 per boot

Reserveren

De minimum leeftijd voor het huren van een fluisterboot is 18 jaar. Wij raden u sterk aan om vooraf te reserveren. Indien het slecht weer is kunt u kosteloos annuleren. Reserveren en annuleren kan uitsluitend telefonisch. Wij zijn bereikbaar op 0182 39 23 64.