Wapen klassiekers

Onze klassiekers

Dat zijn van die toppertjes die niet van de – steeds wisselende – kaart zullen verdwijnen. Onze vaste gasten komen hier steeds voor terug. Eenmaal besteld begrijpt u meteen waarom…

‘t Wapen weet waar Abraham de mosterd(soep) vandaan haalt

De oud-eigenaar van Restaurant De Pepermolen heeft Ad namelijk een geheim toevertrouwd: het recept van zijn ongeëvenaarde mosterdsoep. Nog nooit geproefd? Dan wordt het hoog tijd dat u deze eens gaat proberen, grote kans dat u ‘m nergens anders zo lekker eet als bij ons.

Met onze Chateau Briand van Waards Rund kunnen we u zonder overdrijven koeien met gouden horens beloven.

De vaste gasten dwepen ermee, sterker nog, er zijn zelfs gasten die speciaal voor onze Chateau Briand van Waards Rund naar ’t Wapen komen! Dat is niet verwonderlijk want dit vlees is gewoon ouderwets lekker.

Samen met Slager Gert Kraan heeft Ad een speciaal ras van runderen laten ontwikkelen. Deze evenaart de smaak van een Belgische ossenhaas. De koeien krijgen een dagelijks menu van biologische producten aangevuld met krachtvoer, worden twee keer per week geborsteld en beschikken met zijn drieën over een binnen en buitenbox. De dames leven dus als God in Frankrijk en dat is duidelijk te proeven.