Bistro

Bistro

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer.

Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren, of juist niet… Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om uit eten te gaan bij ’t Wapen. We hebben een goede keuken waar de meest heerlijke gerechten uit komen, enthousiaste bediening en een gezellige bistro.

Zaal

U wilt vergaderen en zou u tegelijkertijd eigenlijk ook een hapje willen eten? Geen enkel probleem. Wij beschikken over een ideale ruimte waar u ongestoord kunt vergaderen. Desgewenst serveren wij daar een heerlijke lunch of diner uit. Zo combineert u het nuttige met het aangename. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor een familiediner of jubileum, met of zonder thema, een aangeklede borrel of keuzemenu. Meer mogelijkheden vindt u hier.

Menu

Benieuwd wat er op het menu staat? Onze menukaarten staan online.

Lunch
Diner

Gezellig

Borrelen bij Adje's bar

Met mooi weer vertoeft iedereen het liefst buiten. Dit kan uiteraard op ons terras aan het water. Maar u kunt ook plaats nemen aan Adje's bar of kies voor een van de hoge tafels. Adje's bar beschikt naast gaskachels ook over windschermen. Dus als er veel wind staat draaien wij de windschermen omhoog en kunt u de hele dag heerlijk buiten zitten.