Take Away & Bezorgen

Take away & Bezorgen

Geen zin om te koken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt bij ons terecht voor diverse Take Away gerechten. Daarnaast bezorgen wij uw maaltijd ook graag bij u thuis. Momenteel bezorgen wij in Reeuwijk, Bodegraven en Gouda. Woont u in een andere plaats en wilt u uw maaltijd toch graag laten bezorgen? Neem dan even telefonisch contact met ons op omtrent de eventuele mogelijkheden. We bezorgen uw maaltijd in tijdsblokken van een half uur dus bijvoorbeeld tussen 18.00 uur en 18.30 uur. We bezorgen uw maaltijd gratis bij u thuis bij een minimale besteding van € 25,00 per bestelling. Bij bestellingen onder de € 25,00 rekenen wij € 2,50 bezorgkosten.

Hoe werkt het?

    • Het is heel eenvoudig! Hieronder treft u de verschillende folders aan. Klik op de afbeelding om de folder te bekijken.
    • Via de onderstaande button 'Direct bestellen' kunt u online uw bestelling doorgeven. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven.
    • Voor de Take Away komt u op het afgesproken tijdstip naar 't Wapen.
    • Voor bezorgen komen wij in het afgesproken tijdsblok uw bestelling bezorgen.
    • U ontvangt uw bestelling en kunt thuis lekker gaan genieten.

Vandaag, 18 mei, is de laatste dag dat het mogelijk is om te bestellen voor Take Away en thuisbezorgen. Bestellen kan op de dag zelf tot 19.30 uur. De gerechten kunnen opgehaald of bezorgd worden tussen 17.00 uur en 21.00 uur.

Wij volgen de richtlijnen van RIVM en verzoeken u om deze ook te volgen.

Voorgerechten

 

Hoofdgerechten

 

Vegetarisch

 

Nagerechten

 

Soep & Saus