Varen

Varen tijdens de Corona-maatregelen

Van half april tot en met half oktober kunt u bij ons terecht voor het huren van een fluisterboot. De Corona-maatregelen dienen ook in acht te worden genomen met het varen. Als u met meerdere personen in 1 boot wilt varen kan dit alleen als u allemaal uit hetzelfde huishouden komt. Komt u niet uit hetzelfde huishouden dan geldt er een maximum van 2 personen in 1 fluisterboot. U kunt ook met 2 huishoudens van maximaal 2 personen per huishouden in 1 boot. In totaal hebben wij 12 fluisterboten in de verhuur.

Uiteraard volgen wij ook de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Voor de fluisterboten geldt dat wij extra tijd tussen de reserveringen aanhouden om de boot goed schoon te kunnen maken. Hierdoor kan het voor komen dat u niet op het exacte gewenste tijdstip kunt reserveren. We bespreken dit dan telefonisch met u. Daarnaast verzoeken wij u niet te vroeg of te laat te komen. Hierdoor kunnen wij het aantal bezoekers goed spreiden.

Foto: Fluisterboten Bistro 't Wapen van Reeuwijk
Foto: fluisterboten Bistro 't Wapen van Reeuwijk

Vergeet de lunchbox niet

Om uw vaartocht net dat beetje extra te geven bieden wij de mogelijkheid om een heerlijk lunchbox mee te nemen. Voor de mogelijkheden klikt u hier. Ook het meenemen van gekoelde dranken behoort tot de mogelijkheden!

 

 

Foto: Boten Bistro 't Wapen van Reeuwijk

Tarieven

De fluisterboten zijn te huur vanaf 11.00 uur tot 20.00 uur.

2 uur varen €   60,00 per boot
4 uur varen € 100,00 per boot
8 uur varen € 150,00 per boot

Reserveren

De minimum leeftijd voor het huren van een fluisterboot is 18 jaar. Wij raden u sterk aan om vooraf te reserveren. Indien het slecht weer is kunt u kosteloos annuleren. Reserveren en annuleren kan uitsluitend telefonisch. Wij zijn bereikbaar op 0182 39 23 64.

Algemene voorwaarden

Voor het huren van een fluisterboot gelden algemene voorwaarden. Deze kunt u hier lezen.