Menukaart

Seizoensproducten

Ontdek onze menukaart voor een heerlijk diner bij 't Wapen. Wij hanteren een vaste zomer- en winterkaart. Daarnaast werken wij met seizoensproducten zoals asperges, mosselen en bijvoorbeeld wild. Al deze seizoensproducten serveren wij buiten de kaart om.  Hiernaast treft u de vaste kaart met al het lekkers wat wij nu voor u in petto hebben. Eet smakelijk!

» bekijk ons menu

Keuzemenu

Komt u dineren met een groter gezelschap? Dan is wellicht een keuzemenu geschikt.

» bekijk onze keuzemenu's

Kinderen

Uw kinderen zijn bij ons ook van harte welkom

Voor onze 'kleine' gasten hebben wij een speciale menukaart met verschillende lekkere gerechtjes. Willen ze met pappa en mamma mee-eten? Dan kan dat natuurlijk ook.

» bekijk ons kindermenu

Vegetarisch

Ook lekker!

Bij vegetarisch eten denken veel mensen gelijk aan groenten en geitenkaas. Maar wist u dat er heel veel lekkere vegetarische gerechten zijn? Daarom hebben wij een speciale vegetarische menukaart gemaakt. Niet alleen voor vegetariërs maar ook voor iedereen die het gewoon lekker vind!

» bekijk onze vegetarische menukaart

Chateau Briand

Chateau Briand van het Rietvelder rund

Vele gasten dwepen ermee, sterker nog, er zijn zelfs gasten die speciaal voor onze Chateau Briand van het Rietvelder rund naar ’t Wapen komen! Dat is niet verwonderlijk want dit vlees is gewoon ouderwets lekker. Daarbij maken we de stroganoffsaus a la minute aan tafel voor u klaar.

wapenvanreeuwijk7
wapenvanreeuwijk4
wapenvanreeuwijk1

 

Onze Menukaart

 

Keuzemenu's

 

Voor kinderen

 

Vegetarische gerechten

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer

Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren, of juist niet… Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om uit eten te gaan bij ’t Wapen. We hebben een goede keuken waar heerlijke gerechten uit komen, enthousiaste bediening en een gezellige bistro.

Zelf varen? Dat kan!

De Reeuwijkse flora en fauna is in één woord schitterend en het is hier heerlijk ontspannen! ’t Wapen biedt u de mogelijkheid om dit unieke gebied per boot te verkennen, want wij verhuren eenvoudig bedienbare, zeer stabiele fluisterboten.

Ontelbaar veel
gerechten op de kaart
Ontelbaar veel
stoelen binnen
Ontelbaar veel
plekjes op het terras
Ontelbaar veel
fluisterboten
Ontelbaar veel
tevreden gasten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required

     

© 2021 - 2024 Bistro 't Wapen van Reeuwijk | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf