Diner

Menukaart

Seizoensproducten

Ontdek onze menukaart voor een heerlijk diner bij 't Wapen. Wij hanteren een vaste zomer- en winterkaart. Daarnaast werken wij met seizoensproducten zoals asperges, mosselen en bijvoorbeeld wild. Al deze seizoensproducten serveren wij buiten de kaart om.  Hiernaast treft u de vaste kaart met al het lekkers wat wij nu voor u in petto hebben. Eet smakelijk!

Kinderen

Uw kinderen zijn bij ons ook van harte welkom

Voor onze 'kleine' gasten hebben wij een speciale menukaart met verschillende lekkere gerechtjes. Willen ze met pappa en mamma mee-eten? Dan kan dat natuurlijk ook.

Vegetarisch

Ook lekker!

Bij vegetarisch eten denken veel mensen gelijk aan groenten en geitenkaas. Maar wist u dat er heel veel lekkere vegetarische gerechten zijn? Daarom hebben wij een speciale vegetarische menukaart gemaakt. Niet alleen voor vegetariërs maar ook voor iedereen die het gewoon lekker vind!

Chateau Briand

Chateau Briand van het Waards Rund

Vele gasten dwepen ermee, sterker nog, er zijn zelfs gasten die speciaal voor onze Chateau Briand van het Waards Rund naar ’t Wapen komen! Dat is niet verwonderlijk want dit vlees is gewoon ouderwets lekker. Daarbij maken we de stroganoffsaus a la minute aan tafel voor u klaar.

MENUKAART

(Klik op afbeelding)

VEGA

(Klik op afbeelding)

Kinderkaart

(Klik op afbeelding)