Lunch

Veel van onze gasten komen regelmatig terug om te lunchen. Waarom? Niet alleen vanwege de gezellige sfeer in de bistro, de vriendelijke bediening of ons zonovergoten terras, maar gewoon omdat wij lekkere lunchgerechten serveren.

 

Lekker op het terras aan het water

Gezellig lunchen met vrienden? Even uitblazen op het terras na een vermoeiende fiets- of vaartocht en een hapje eten? Onze lunchkaart biedt genoeg keuze. Word het een gezonde salade, uitsmijter of toch een hamburger van de Big Green Egg? Het is een perfecte manier om het nuttige met het aangename te combineren.

 

Zakelijke bespreking

Heeft u een zakelijke bespreking? Ook dan bent u van harte welkom. Onder het genot van één van onze lunchgerechten en het prachtige, rustgevende uitzicht op het kabbelende water kunt u alles bespreken. Uiteraard houden we rekening met uw (beperkte) tijd. Onderaan deze pagina treft u de vaste kaart met al het lekkers wat wij nu voor u in petto hebben. Eet smakelijk!

wapenvanreeuwijk3
wapenvanreeuwijk5
wapenvanreeuwijk7

Onze lunchkaart

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer

Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren, of juist niet… Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om uit eten te gaan bij ’t Wapen. We hebben een goede keuken waar heerlijke gerechten uit komen, enthousiaste bediening en een gezellige bistro.

Zelf varen? Dat kan!

De Reeuwijkse flora en fauna is in één woord schitterend en het is hier heerlijk ontspannen! ’t Wapen biedt u de mogelijkheid om dit unieke gebied per boot te verkennen, want wij verhuren eenvoudig bedienbare, zeer stabiele fluisterboten.

Ontelbaar veel
gerechten op de kaart
Ontelbaar veel
stoelen binnen
Ontelbaar veel
plekjes op het terras
Ontelbaar veel
fluisterboten
Ontelbaar veel
tevreden gasten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* indicates required

     

© 2021 - 2024 Bistro 't Wapen van Reeuwijk | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf